Jornades d’Orientació Professional, que tindran lloc el 20 d’octubre del 2016, a les Terres de Lleida, clicant AQUÍ i el programa sencer (AQUÍ, en pdf).

 

Qui forma els orientadors/es i com es formen? Amb quins recursos poden comptar per desenvolupar la seva feina?

La transformació social i tecnològica és cada dia més accelerada. En la seva tasca diària, els orientadors/es han d’afrontar nous reptes socials i tecnològics. La societat és més complexa i fer la funció d’orientador/a és més difícil, però la tecnologia també dóna eines i recursos que poden facilitar la tasca orientadora si se saben incorporar al procés d’acompanyament.

Aquesta VII Jornada d’Orientació la volem dedicar als recursos i les eines que poden facilitar la feina, i millorar la professionalitat dels orientadors/es, avançant en el desenvolupament de la competència d’aprendre a aprendre.

Des de totes les institucions que participem en l’organització de la jornada, i cada una amb la seva visió i experiència en orientació, volem contribuir a fer que els nostres professionals orientadors/es puguin fer cada dia la seva tasca de manera més reeixida.

Share This